16 nov. 2011

ATELIER DE COACHING

Invatarea continua, dezvoltarea personala permanenta si adaptarea la schimbare sunt fundamentele SUCCESULUI in societatea contemporana.

Dar, asa cum spunea marele sculptor Constantin Brancusi : Greu nu este sa infaptuiesti lucruri, greu este sa te pui in starea de a le face !

Datorita interesului mare manifestat de studenti fata de procesele motivationale, am organizat la inceput de noiembrie al doilea Atelier de Coaching.

Atelierul a avut ca tema Motivarea la munca si a fost sustinut de Rodica Obancea, Executive & Team Coach, initiatoarea proiectului "Excelez la locul de munca" - spatiul online si offline dedicat tuturor celor care vor sa performeze in job-ul lor. 

Prin experienta de psiholog si cea din mediul de afaceri, trainerul a creat un cadru de gandire si actiune, in care tinerii au fost directionati sa poata face schimbarile pe care si le doresc pentru a avea rezultate performante.

Fericirea sau succesul profesional nu se ating prin munca grea, cu chin sau cu eforturi supraomenesti. Cu cat muncesti mai mult cu atat nu mai ai timp sa te bucuri de ceea ce ai realizat! Succesul vine atunci cand  iti face placere sa faci ceea ce faci - sau gasesti si actiuni care sa-ti aduca satisfactie. E o viziune limitata sa vezi munca doar ca pe un mijloc de a face bani si de a trai. Provocarea este in a invata sa vezi munca ca pe drumul tau spre evolutie. Cautarea in a realiza ceva important si relevant este ceea ce ne motiveaza. Este ceea ce ne face sa ne trezim dimineata….