18 oct. 2011

SEMINAR DE COACHING

In parteneriat cu Elite Training (Master Coach Corina Rusu), in Centrul de Educatie non-Formala a avut loc Seminarul de Coaching pentru studenti.

Actiunea s-a inscris in cadrul proiectului Student European si a avut 26 de participanti interesati de dezvoltarea personala.

Seminarul a fost destinat informarii tinerilor despre procesul de coaching si a avut scopul de a oferi participantilor o viziune moderna asupra a ceea ce inseamna acest proces ca relatie intre coach si coachee.

Tematica propusa a combinat prezentari dinamice atractive, explicatii despre diferentele dintre coaching, consultanta, training, mentoring si psihoterapie, tehnici interactive (simulari, exercitii) prin care audienta a avut posibilitatea sa se implice direct. 

Ca toate activitatile propuse tinerilor de CEnF, si in cadrul acestui seminar s-a dezvoltat o relatie sociala intre studentii cu aceleasi aspiratii in dezvoltarea potentialului.

Elite Training coordoneaza in Romania programul european ETCS FC (Euro Trainers Coaching Service Framework and Competence Development) in parteneriat cu 11 institutii din 7 tari europene.


Coaching-ul este pentru cei care cred in potentialul lor de dezvoltare si in capacitatea lor de auto-depasire.