6 aug. 2011


WORKSHOP INTERCULTURAL

In plina vara AIESEC Bucuresti a derulat proiectul Intercultural Dances dedicat studentilor si elevilor de liceu.

Proiectul a incurajat tinerii sa isi largeasca orizontul cultural prin intermediul unor mijloace inovative si al unui mediu de invatare divers si dinamic.

Tinerii pasionati in egala masura de dans si de interculturalism, au trait o experienta culturala inedita prin interactiunea cu sase traineri internationali din Rusia, China si Egipt.

Atat prin  cursuri de dans, cat si prin cursuri de limba - participantii si-au insusit cateva cuvinte de baza in rusa, chineza sau egipteana., tinerii au invatat cate putin din cultura fiecarei tari. 

Pentru buna desfasurare a proiectului Aiesec Bucuresti a organizat in Centrul de Educatie non-Formala mai multe sesiuni de teambuilding cu scopul dea realiza coeziunea trainerilor din Europa, Africa si Asia.

De asemenea, pentru a invata dansuri populare romanesti, trainerii internationali Irene Kaldas, Mohamed Hesham, Bulanova Yana, Julia Nikolaeva, Chi Yue si Anqi Bao au participat la un workshop de dans traditional realizat de membri ai Ansamblului folcloric DOINA al Casei Studentilor Bucuresti (www.ansambludoina.blogspot.com)