15 aug. 2010

LANSAREA ANULUI INTERNATIONAL AL TINERETULUI



12 august 2010 – 11 august 2011, Anul International al Tineretului

Alaturi de toate tarile membre ale Organizatiei Natiunilor Unite, joi 12 august a fost lansat oficial si in tara noastra Anul International al Tineretului 2010-2011 „Our Year. Our Voice”.

Lansarea a avut loc la Centrul de Informare al ONU pentru Romania printr-o masa rotunda pe tema „Implicarea tinerilor în educatia pentru dezvoltare - Proiecte de succes”.

Cu acest prilej, Centrul de Educatie non-Formala CEnF a fost invitat sa-si prezinte activitatile ca exemplu de buna practica printre organizatiile care deruleaza actiuni in domeniul tineretului.

La manifestare au participat reprezentanti de la UNDP Romania, Biroul de Informare al Consiliului Europei, Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret, Primaria Municipiului Bucuresti, Consiliul General al Municipiului Bucuresti, Federatia Organizatiilor Neguvernamentale pentru Dezvoltare, Asociatia Municipiilor din Romania, Consiliul Tineretului din Romania, Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale, Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, Consiliul Municipal al Elevilor, Junior Achievement Romania, Asociatia Asistenta si Programe pentru Dezvoltare, World Vision Romania, Asociatia Europeana pentru Apararea Drepturilor Omului, Asociatia Romana pentru Educatie si Dezvoltare, Asociatia Parteneriat pentru Europa.